Esenta tare intr-un corp mic !

La rugamintele sportivului nostru Mihai Sasha Andrei, in varsta de 9 ani, de a participa la un concurs cu probe mai lungi decat cele la care are voie sa concureze conform varstei, a dorit sa mearga la concursul organizat de Liga Performantei in Natatie, care s-a desfasurat la Pitesti in weekendul care tocmai a trecut. Fiind in pregatire cu restul echipei pentru Campionatul National din iunie de la Brasov, antrenorul lui, Alexandru Ungureanu a fost de acord si a decis sa mearga cu secundul echipei, Luiza.
Multumim dl Aurel care l-a acceptat sa se inscrie cu doar o zi inainte de acest concurs.
Am plecat spre acest concurs la insistentele sportivului, am intampinat multe emotii, nu am sperat decat la un timp mai bun fata de cel din antrenament.
Mihai Sasha Andrei a fost inscris la 4 probe : 100 fluture, 100 spate, 100 bras si 100 craul. Sportivul a avut momente de retinere si de neincredere, dar secundul echipei i-a explicat avantajele acestui concurs si a reusit sa il motiveze indeajuns pentru a face fata cu succes pe tot parcursul concursului.
Concursul s-a desfasurat in 4 reuniuni, serii si finale, sportivul trebuia sa se califice in seriile de dimineata pentru a concura in finale dupa amiaza. Sportivul s-a calificat in finale la toate probele.
Strategia aplicata si explicata sportivului a dat roade atat de bune, incat antrenorul Alexandru nu a putut sta departe de el, si a reusit sa ajunga la Pitesti inainte de prima lui finala. Am reusit sa il furam din momentele de teama si frica de nou, si sa il ducem catre momentul de varf.
Am fost impresionati ca a ascultat si a aplicat tot ce i-am spus, toate probele au fost gandite strategic. Toate aceste lucruri au dus la castigarea unui loc de podium la fiecare proba.
Felicitari Sasha, este meritul tau!
100 fluture – loc 2
100 spate – loc 3
100 bras – loc 2
100 craul – loc 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *